![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
ممنون میشم اگر تجربه ای ادر این خصوص دیدین یا شنیدید راهنمایی کنید ما برای سین نامبر حدود 3 هفته پیش حضوری رفتیم و برای من که نفر اصلی بودم سین نامبر صادر شدولی برای همراهم افیسر گفت که یه مشکل سیستمی هست و(ممکنه تشابه اسمی یا اطلاعاتی باشه ) و سین نامبرش رو صادر نکردن و افیسر گفت من الان درخواست رو به صورت انلاین ثبت میکنم تا براتون بیاد و هنوز هیچ خبری نشده حضوری هم رفتیم چند بار سر زدیم میخوام ببینم همچین موردی تا به حال دیدی؟ ایا دلیل خاصی میتونه داشته باشه ؟ و یا اینکه چه کار میشه کرد ؟
2021-09-07 12:49:00 Montreal عمومی #تا به حال![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#تا به حال
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از کسی تا به حال ریز نمرات رو به صورت اینترنتی دریافت کردند؟ در دانشگاه آزاد ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در این خصوص بفرمایید
2021-09-25 07:30:00 #Canada [تا به حال] عمومی
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Montreal
خدمت همگی ،ممنون میشم اگر اپتومتریست و یا چشم پزشک ایرانی هم میشناسید به من معرفی کنید مهم نیست که حتما در لاوال باشند ???
2021-04-10 08:32:00 #Montreal
از کسی تا به حال ریز نمرات رو به صورت اینترنتی دریافت کردند؟ در دانشگاه آزاد ممنون میشم اگر تجربه ای دارید در این خصوص بفرمایید
2021-09-25 07:30:00 #Montreal
وقت به خیر رفتن به تورنتو با ترن چه جوریه. خیلی ممنون میشم اگه تجربه ایی دارید راهنمایی کنید
2024-01-16 00:00:00 #Montreal
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Montreal